Pubercursus

Aan het eind van de puppycursus vinden veel baasjes het eigenlijk wel mooi geweest.Hun puppy is gesocialiseerd, luistert best aardig en kent de meeste basiscommando's. Maar dan opeens barst de pubertijd los: het voorheen zo brave hondje blaft tegen Jan en alleman, tilt overal zijn poot op, kan plotseling niet meer luisteren of is alle commando's vergeten. Wat nu???

Speciaal voor deze fase is er de vervolgcursus. In deze cursus leer je om te gaan met het puberale gedrag van je tegendraadse viervoeter. Daarnaast gaan we dieper in op de verschillende gehoorzaamheidsoefeningen. 

De pubercursus duurt in principe tien lessen. Nieuw daarbij zijn onze twee buitenlessen: "Lekker los"en "Fijn aan de Lijn". Deze twee lessen horen bij de tien puberlessen en vinden plaats op een andere locatie. Ze worden gegeven door onze instructeur Suzanna, bekend van de oppasservice "I'ts a Doggy Day" in Emmen.  Tijdens de les "Lekker los" ga je buiten, op een veilig omheid veld oefenen met het hierkomen. Bij "Fijn aan de lijn" ga je op locatie in de praktijk oefenen met het wandelen zonder trekken.

Boek je de pubercursus tegelijk met de puppycursus (dwz ons "PuppyPuberPakket"), dan krijg je een leuke korting. 

Deel deze pagina