Behendigheid op alle niveau's

Bij behendigheid ofwel agility leert je hond om zo snel mogelijk een parcours te lopen met allerlei hindernissen, zoals sprongen en tunnels. De schofthoogte van je hond bepaalt hoe hoog de sprongen die je hond neemt uiteindelijk morgen worden. Bij de TOPhond kun je behendigheid doen op alle niveau's. Uiteraard staat het plezier van hond en baas in al deze groepen voorop!

Doordat wij binnen trainen kunnen we het hele jaar doorgaan. Onze hal is altijd droog en blijft in de zomer lekker koel.

Om te beginnen hebben we voor jonge honden een groep 'puber-pre-agility'. Jonge honden mogen met deze cursus starten als ze minimaal acht maanden oud zijn en onze pubercursus of de basiscursus van een andere hondenschool achter de rug hebben.

Vervolgens hebben we agility beginners en agility gevorderden. In elke van deze groepen wordt op het niveau van de deelnemers behedigheidsoefeningen aangeleerd. Terwijl het bij de 'Aglility Recreanten' puur om de fun gaat, wordt bij de 'Debutanten' en 'Wedstrijdlopers Gevorderden' getrand om deel te kunnen nemen aan wedstrijden.

Deel deze pagina